Endnu en returflyvning til Midtjylland

Fra starten af april bliver der næsten timedrift fra Midtjyllands Lufthavn i Karup til og fra København. Der gennemføres 10 returflyvninger på alle hverdage, fortalte Jesper Rungholm, direktør i DAT, da der søndag var åbent hus i Midtjyllands Lufthavn.

Prins Joachim foretog det officielle navneskifte fra Karup Lufthavn til Midtjyllands Lufthavn og afslørede lufthavnens nye logo. Han sagde bl.a.: “Midtjylland er en stor og driftig del af Danmark, erhvervsliv, kultur, sport og kunst. Et nyt navn gør ingen forskel, men med alle de nye initiativer bliver det forhåbentlig nemmere for os alle at komme hertil og for alle i Midtjylland nemmere end nogensinde at komme på tværs i Danmark og videre ud i verden.”

Flere tusinde benyttede muligheden for at komme bag facaden på Midtjyllands Lufthavn, der ejes af ni midt-og vestjyske kommuner. Formanden for lufthavnen, borgmester H. C. Østerby, Holstebro, var en glad mand:

“Jeg er både glad og stolt. Der er skarp konkurrence, men i stedet for at se passivt til, har vi valgt en offensiv strategi, der ser ud til at lykkes.”