Endnu et år med klippekort

klippekortIfølge Transportministeriet forlænges salget af klippekort med et år på grund af fortsatte problemer med Rejsekortet. Det er Movia, Metroselskabet og DSB, der har besluttet at lade klippekortet leve endnu et år.

Rejsekortet skulle ellers have erstattet papklippekortene fra 1. juli i år, men politiske partier har krævet garanti for, at Rejsekortet fungerer optimalt, inden klippekortet udsluses. Den garanti kan selskaberne bag Rejsekortet ikke give, skriver b.dk.

”Vi tror ikke længere, det er klogt at udfase klippekortet. Vi fortsætter med at sælge Rejsekortet, men det handler om, at kunderne kan være trygge”, siger adm. direktør Dorthe Nøhr Pedersen fra Movia til TV2 News.

Movia samarbejder om Rejsekortet med DSB og Metroselskabet, som er enig i, at der må ændres i indfasningen.

”Vi kan ikke forsvare, at man ikke er helt trygge ved Rejsekortet. Der skal mere til, og kunderne skal ikke udsættes for nogen risiko”, siger adm. direktør i Metroselskabet Henrik Plougmann Olsen.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.