Best Travel flytter til Aalborg Lufthavn – her arkivfoto, hvor rejsebureauet deltog i en rejsemesse i lufthavnen.

Endnu et rejsebureau flytter til Aalborg Lufthavn

Rejsebureauet Best Travel, der ejes af svenske Stena Line, forlader Frederikshavn og flytter i januar ind i Aalborg Lufthavn. Dermed har tre rejsebureauer kontorer i lufthavnen.

Best Travel bliver nu næsten-naboer med Ruby Rejser fra Sunway Group og Nilles Rejser fra Aller Leisure i Aalborg Lufthavn.

I en pressemeddelelse skriver Danmarks tredjestørste lufthavn, at Best Travel siger farvel til sit kontor i Frederikshavn og starter et helt nyt kapitel i lufthavnen. Det vil bringe Best Travel tættere på dets kunder og styrke den personlige service, hedder det. Flytningen sker midt januar.

I pressemeddelelsen siger direktør for Best Travel, Rune Thomassen: ”Vi er meget glade for at flytte Best Travel-kontoret til Aalborg Lufthavn, da det i høj grad kommer til at styrke den personlige kontakt til vores gæster. Dørene er altid åbne hos os, og nu får de rejselystne endnu bedre mulighed for at komme et smut forbi kontoret og tage en snak om deres næste rejse.

Og med en så central placering i lufthavnen, er vi altid tilgængelige for vores gæster – både når rejsen skal bestilles, på rejsedagen, og når de kommer hjem igen fra deres ferie. Samtidig vil flytningen naturligt komme til at betyde et øget fokus på rejser fra Aalborg Lufthavn, hvor vi vil præsentere flere spændende nyheder i 2024.”

Kulturrejser med dansk rejseleder
Best Travel har siden 1999 haft fokus på rejser til store dele af Europa, og i de senere år er kulturelle rundrejser med fly samt flodkrydstogter en stor del af deres rejseudvalg. Her henvender Best Travel sig primært til det modne publikum, der ønsker en samlet og veltilrettelagt kulturrejse med dansk rejseleder hele vejen, oplyses det.

Aalborgs lufthavnsdirektør, Niels Hemmingsen, siger i pressemeddelelsen: ”I de senere år har vi set et større behov for at have personlig kontakt til ens rejsebureau, når en rejse skal arrangeres. Det har stor betydning og på mange måder er det også en del af rejseoplevelsen at bestille rejsen.

Her i Aalborg Lufthavn har vi altid et stort fokus på den gode kundeoplevelse, hvorfor det er glædeligt, at vi kan byde velkommen til endnu et rejsebureau, der styrker aktiviteten og de gode oplevelser i lufthavnen. Best Travel er samtidig en vigtig samarbejdspartner for os, hvor dét at være under samme tag kun gør samarbejdet endnu stærkere fremadrettet, siger lufthavnsdirektøren.

 

Relaterede artikler:

Best Travel fik millionplus og returnerede millionlån

Nilles Rejser flytter til Aalborg Lufthavn

Dansk rejsebureaukoncern åbner lufthavnskontor