Endnu flere langdistanceruter med SAS

Lige for tiden flyver det skandinaviske selskab ni langdistanceruter direkte fra Oslo, Stockholm og København, men det er et tal, som koncernchef Mats Jansson regner med vil vokse i løbet af de nærmeste år, skriver business.dk.

 

Under forudsætning af, at den økonomiske udvikling fortsætter og man slipper for intern uro, regner han med de 14-15 langdistanceruter indenfor tre til fem år, og han venter, at de hovedsageligt vil gå til destinationer i USA.

 

Inden krisen havde SAS 11 langdistanceruter og til efteråret vil man åbne en ny rute, så man når op på 10, mens den 11. rute ikke vil lade vente længe på sig, hvis udviklingen fortsætter som den er begyndt. Han vil ikke fortælle, hvilke destinationer man har i kikkerten, men iagttagere regner med, at det er San Francisco, der står lige for.

 

Flere langdistanceflyvninger vil være med til at sikre en bedre udnyttelse af flyflåden, personalet og organisationen som helhed, mener luftfartseksperter.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.