Entréen til USA’s nationalparker stiger

National Park Service mangler penge, så de besøgende kan komme til at betale ekstra for komme ind i de mest populære parker som Yellowstone, Yosemite, Grand Canyon, Arches og Bryce.

I dag ligger taksten på 25-30 dollars for en personbil med fire voksne, mens børn kommer gratis ind. I forslaget fra National Park Service sættes prisen op til 70 dollars i de fem måneder, hver park noterer som sin højsæson – typisk fra maj til september, skriver politiken.dk.

”Infrastrukturen er aldrende og har brug for renovering, så gæsterne kan få en oplevelse i verdensklasse”, siger indenrigsminister Ryan Zinke som begrundelse. Forslaget går nu ind i en høringsrunde, men National Park Service nævner, at forslaget kan træde i kraft næste sommer.

Danske turister, som gerne bsøger flere parker på road trips i USA, kan fortsat købe årspas, der giver adgang til alle parker i et år. Det koster 80 dollars og kan købes ved indgangen til parkerne og gælder for fire voksne over 15 år i samme bil. Børn har gratis adgang.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.