Thailand er klar som miljøvenlig og sikker destination

SPONSORERET INDHOLD: Fra den 1. juli åbner Thailand gradvist for turisterne, og i løbet af få måneder vil det atter være muligt at rejse til Phuket, Krabi, Khao Lak, Pattay og andre populære destinationer.

(SPONSORERET INDHOLD) Under pandemien har hoteller og resorts i Phuket, Krabi, Samui, Khao Lak såvel som i Pattaya været i gang med renoveringer og lagt en masse kræfter i at skabe sikre forhold for rejsende. Blandt tiltagene er sikkerhedsstandarder, der overholder sundheds- og sikkerhedsretningslinjerne kontrolleret af SHA eller Amazing Thailand Safety & Health Administration.

For at imødekomme rejsendes krav sigter Thailands turistmyndigheder mod at indføre mere miljøvenlige og bæredygtige aktiviteter, og vi forsøger at rebrande turismeprodukter og destinationer i forbindelse med, at vi genåbner landet og byder internationale turister velkommen.

Phuket har været en af Norden og Baltikums foretrukne destinationer. Øen byder på behageligt byliv, og alligevel kan rejsende få adgang til en bred vifte af strande med forskellige karakterer. Når det er sagt, er Phuket en mini-strandby med en altomfattende livsstil. Du kan finde alle aktiviteter, der passer til dine interesser. Aktiviteterne spænder fra cruising, surfing, golf, cykling og trekking. Du kan også nyde lækre retter fra lokal gademad til Michelin-stjernede restauranter. Phuket er en ideel destination for dem, der søger et længere ophold eller en kortere periode takket være de mange forskellige produkter og overnatningssteder.

Phang Nga (Khao Lak) er en perfekt destination for naturelskere og et fremragende feriested for strandelskere med en familievenlig atmosfære. Det er et dykkerparadis og en fantastisk destination for nygifte takket være den fredfyldte atmosfære. Phang Nga og Khao Lak er en charmerende strandby, hvor den lokale og traditionelle livsstil er bevaret. Rejsende kan vælge en bred vifte af udendørs aktiviteter såsom hule- og kalkstenseventyr i Ice Cream Cave, snorkling i Moo Koh Similan eller bare slappe af og svømme i laguner som Panak Island, Koh Kudu eller Koh Roi.

Krabi er eventyrparadiset for dem, der foretrækker at tilbringe en aktiv ferie. Rejsende kan dyrke mange aktiviteter, der kan skabe indhold i ferien, såsom snorkling og kajaksejlads i Moo Ko Lanta, offshore-sejlads langs Andaman-kysten, bjergklatring i Railay, kanotur i Koh Hong, vandreture til Emerald Pool eller bare at slappe af i Khem Khlong Thom Hotspring, som er den eneste, saltede varme kilde i Thailand. Rejsende kan også besøge lokale samfund og opleve autentiske livsformer, herunder hvordan man laver de traditionelle Baba-Nyonya-kostumer i Ban Ko Klang Community og Laem Sak Community.

Samui er en af verdens 15 bedste øer for seniorer ifølge International Living, et nordamerikansk-baseret magasin for pensionister. Magasinet opførte Koh Samui som nummer 10 blandt sine 15 håndplukkede øer, spredt over hele kloden. På disse øer kan pensionister finde privatliv, fred, en enklere livsstil og stærke samfund. Desuden er Samui en pioner inden for miljøvenlige turistprodukter og grønne initiativer for at sikre en bæredygtig fremtid.

Samui er også en wellness-hovedstad i Thailand med mange wellness-overnatningssteder og retreats spredt rundt omkring på øen. Det bedste tidspunkt at besøge Koh Samui er i juni til september, hvilket gør øen perfekt til en sommerdestination. Desuden kan rejsende nyde at sejle rundt om øen.

Pattaya ligger kun to timers kørsel fra Bangkok og er i dag blevet et stort tilflugtssted for familier og golfelskere. Pattaya er en by fuld af liv og aktiviteter for alle generationer, der byder på golf, vandsport og vandlande, udendørs zoologisk have, kunstgalleri og museum. Desuden er Pattaya et knudepunkt for sejlads og sejlsport.

Hvis rejsende ønsker en dagstur, anbefales Koh Si-chang og Bang Saray. Koh Si-chang er primært en fiskerø, der har sin lokale charme. Bang Saray er endnu ikke kendt af turisterne. Det er en meget lille, malerisk by med en meget lokal atmosfære, der giver dig chancen for at nyde rolige dage, hvor du har stranden næsten for dig selv såvel som fredelige nætter uforstyrret af høj musik og skarpt lys.

Genåbningsplan for Thailand

Thailand er klar til at byde internationale vaccinerede besøgende velkommen uden karantæne. Landemodellen starter med at genåbne Phuket fra den 1. juli, Samui, Phangan og Koh Tao fra 15. juli efterfulgt af andre destinationer, herunder Krabi, Phang Nga (Khao Lak), Pattaya, Chiang Mai og Buri Ram i de følgende måneder.

Juli – august 2021
‘Island Approach’ begynder med Phuket fra 1. juli efterfulgt af Surat Thani, inklusive Samui-Phangan-Tao fra 15. juli. Metoden vil fortsætte i august med et ‘Extension’-koncept, der skal introduceres. For eksempel, rejse til Phuket og kombination med Krabi, inklusive Phi Phi, Koh Ngai og Railay eller Phang Nga (Khao Lak og Koh Yao).

September 2021
Fra september åbnes visse områder i Chiang Mai, Chonburi (Pattaya) og Buri Ram for vaccinerede turister uden karantæne.
Chiang Mai: Mueang, Mae Rim, Mae Tang og Doi Tao District
Chon Buri (Pattaya): Pattaya, Pattaya City og Bang Lamung og Sattahip District
Buri Ram: Mueang District og Chang Arena.

Oktober 2021 og fremefter
Fra oktober genåbnes Bangkok, Cha-Am og Hua Hin samt alle andre thailandske destinationer, der er klar, til vaccinerede udenlandske turister uden karantæne.

TAT overvejer også genåbning af andre destinationer med nærliggende turistøer, herunder Pattaya (Ko Lan) og provinserne i den østlige økonomiske korridor (Chachoengsao, Chon Buri og Rayong).

 

For regelmæssige opdateringer om turismerelaterede COVID-19-forhold, besøg TAT, Stockholm-kontorets officielle hjemmeside, The Colours of Thailand, www.thecoloursofthailand.com

 

Udarbejdet af Tourism Authority of Thailand (TAT), Stockholm Office. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold.