Også golfrejsebureauer er som alle andre hårdt ramt af coronakrisen. Arkivpressefoto: Golf Estoril, Sintra Golf Coast.

”Erhvervsministeren har fyldt vores rejsebureau med dynamit”

AKTUEL KOMMENTAR: ”Corona Nedrivning” har boret en masse huller i vores familiefirma, vores erhvervsminister har fyldt dem med dynamit og vil nu låne en tændstik, skriver rejsebureaustifter.

Af Knud Limschou, grundlægger og medindehaver af ClassicGolf.dk

Vores golfrejsefirmas fundament er i fare. Vi har igennem over 10 år opbygget en sund familievirksomhed, som i dag hviler på et sundt fundament.

Knud Limschou, grundlægger og medindehaver af rejsebureauet ClassicGolf.dk – PR-foto.

Vi laver golfrejser og føler os privilegeret, fordi vi er glade for vores arbejde, vores medarbejdere og i særdeleshed vores dejlige kunder.

Men pludselig en dag kom et firma kaldet ”Corona Nedrivning” ud af det blå og borede en masse huller i vores fundament, som derefter truede med at briste.

Vi fik at vide fra Staten, at med hjælp fra en garantifond, ville disse huller blive fyldt op, således at vi kunne se frem til, at fortsætte vores arbejde.

Vi skulle blot udfylde og indsende nogle papirer, hvilket vi gjorde. Så vi var sikre på, at nu skulle alt være på plads.

“Eksperten” ville låne en tændstik
I 11. time kom der ganske rigtig en ”ekspert” forbi, der på en prik lignede vores erhvervsminister Simon Kollerup, og til vores rædsel opdagede vi, at han havde fyldt hullerne op med dynamitstænger, hvorfra lunterne stak op, klar til at blive antændt.

Men ikke nok med det, så spurgte han os, om vi havde en tændstik, som han måtte låne.

Hvis han tænder lunterne, hvilket der er noget, der tyder på at han gør, så er alt det familien, medarbejderne og kunderne sammen har bygget op igennem årene væk.

Jeg håber meget, at du, Simon Kollerup ombestemmer dig, lytter til, hvad vores branche siger, og finder noget andet at stoppe i hullerne på vores fundament, så vi kan overleve.

Relaterede artikler:

Problem nummer 1, 2, 3, 4, 5, 6 og 7

Spies: Vi skal tilpasse forretningen til den nye virkelighed

DRF’s direktør: ”Hvis jeg havde et rejsebureau, ville jeg overveje at melde mig ud af Rejsegarantifonden”