Esport Copenhagen Games i Bella Center

Den 28. marts rykker Copenhagen Games ind i Københavns største udstillings- og kongrescenter med plads til flere tusinde gamere, der aktivt kan tage del i årets mest underholdende esport event med spillere i verdensklasse.

Danskerne brugte allerede i 2014 mere end 1,5 milliarder kroner på computerspil, og tallet er støt stigende, alt imens spillene efterhånden er blevet ‘allemandseje’. Esport, eller computerspil i konkurrenceform, er samtidig blevet professionaliseret, og de store esport arrangementer tiltrækker topspillere og publikum i tusindvis.

En af de største danske esport events, Copenhagen Games, forventes i 2018 at sætte flere rekorder med et kæmpe udbud af tophold, gode præmier og underholdning for alle. Event Manager hos Copenhagen Games, Zahid Butt: “Det er en gammel drøm, der går i opfyldelse. Der er sket rigtigt meget siden første Copenhagen Games fandt sted i 2010, og eventen vokser fortsat. Øksnehallen har været et rigtigt fint sted, men de seneste tre år har vi brugt hver eneste cm i hallen. Derfor har vi ledt efter en større venue, der både kunne tilbyde god beliggenhed og god infrastruktur, og som samtidig kunne rumme flere gæster, udstillere og de mange sideaktiviteter.”

Messe & Udviklingsdirektør, Malina Lebrecht Hye, ser frem til det nye samarbejde: “Esport er et godt eksempel på nye events og forretningsområder, som vores branche skal kunne rumme. Derfor er vi kommet med et attraktivt tilbud på leje af Bella Center Copenhagens faciliteter i påsken 2018. Vi ser det som en god investering og en mulighed for at være på forkant med fremtidens kunder.”

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.