Esport Copenhagen Games i Bella Center

Den 28. marts rykker Copenhagen Games ind i Københavns største udstillings- og kongrescenter med plads til flere tusinde gamere, der aktivt kan tage del i årets mest underholdende esport event med spillere i verdensklasse.

Danskerne brugte allerede i 2014 mere end 1,5 milliarder kroner på computerspil, og tallet er støt stigende, alt imens spillene efterhånden er blevet ‘allemandseje’. Esport, eller computerspil i konkurrenceform, er samtidig blevet professionaliseret, og de store esport arrangementer tiltrækker topspillere og publikum i tusindvis.

En af de største danske esport events, Copenhagen Games, forventes i 2018 at sætte flere rekorder med et kæmpe udbud af tophold, gode præmier og underholdning for alle. Event Manager hos Copenhagen Games, Zahid Butt: “Det er en gammel drøm, der går i opfyldelse. Der er sket rigtigt meget siden første Copenhagen Games fandt sted i 2010, og eventen vokser fortsat. Øksnehallen har været et rigtigt fint sted, men de seneste tre år har vi brugt hver eneste cm i hallen. Derfor har vi ledt efter en større venue, der både kunne tilbyde god beliggenhed og god infrastruktur, og som samtidig kunne rumme flere gæster, udstillere og de mange sideaktiviteter.”

Messe & Udviklingsdirektør, Malina Lebrecht Hye, ser frem til det nye samarbejde: “Esport er et godt eksempel på nye events og forretningsområder, som vores branche skal kunne rumme. Derfor er vi kommet med et attraktivt tilbud på leje af Bella Center Copenhagens faciliteter i påsken 2018. Vi ser det som en god investering og en mulighed for at være på forkant med fremtidens kunder.”