Estonian i samarbejde med KLM

Samarbejdet mellem de to selskaber giver kunderne bedre muligheder for praktiske flyvninger til KLMs destinationer verden over og for KLMs kunder til på enkel vis at komme til Baltikum.

 

”Amsterdam Schiphol er blevet mere og mere vigtig kunder med Estonian, som i vidt omfang anvender lufthavnen til omstigning til de internationale fly ud over hele verden”, siger Rauno Parras, Estonian Airs fungerende vice president commercial.

 

Estonian Air vil flyve ruten tre gange om ugen – onsdag, fredag og søndag. Indtil ruteåbningen den 7. juni er der forbindelse mellem de to byer via enten København, Stockholm eller Helsinki.

 

Estonian Air ejes i fællesskab af SAS, den estiske stat og investeringsbanken Cresco.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.