Et godt år for Kilroy International

kilroyMed et resultat før skat på 51 millioner kroner har koncernen igen leveret et solidt resultat, som er skabt fra en omsætning på tæt på kr. 1,6 milliarder.

Koncernens primære virksomhed drives gennem de fire brands Benns, Isic, Jysk Rejsebureau og Kilroy.

I 2015 åbnede Kilroy nye butikker i Haag (Holland) og i Gent (Belgien). Butikken i Gent markerer endvidere etableringen af et nyt selskab, Kilroy Belgium, der skal stå for den belgiske markedsudvikling. Jysk Rejsebureau åbnede også en butik mere i 2015 – i det centrale København.

I starten af 2015 købte koncernen yderligere 24% i finske Frank Students og har nu en samlet andel på 49%. Frank Students er etableret af de finske studenterforeninger med henblik på at sikre særlige fordele for de finske studerende. Investeringen i Frank skal ses som et led i koncernens overordnede interesse for at udvikle fordelsprogrammer for studerende.

Koncernen forventer, at 2016 bliver et spændende og udfordrende år med fortsat positiv udvikling. Fremadrettet vil fokus fortsat være på specialkompetencer inden for nicheområder samtidig med at der sikres stordriftsfordele på områder som indkøb, økonomi og teknologi.

Kilkroy koncernen driver virksomhed i Belgien, Danmark, Finland, Holland, Island, Norge og Sverige.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.