Et hit med Orange hotelophold

benniskgaardHOTELLER: Salget af danske hotelophold midt i en lidt mørk og trist januar kan godt trænge til en saltvandsindsprøjtning. Det har Small Danish Hotels forstået, som med onsdagens Orange-tilbud fik 16 procent fremgang i forhold til sidste år.

Spar op til 67 procent på forkælelse med hotel- og krophold var budskabet forud for onsdagen fra Small Danish Hotels. For at få gang i salget i vintermånederne og efter at have skelet til USA indførte kæden en Black Friday, og den er nu suppleret med Orange-tilbud.

Det billigste tilbud på dagen var et hotelophold på tre dage med morgenmad for 900 kr. Men mange andre havde stribevis af tilbud, inklusive aktiviteter.

”Januar forbinder mange med at gøre et godt kup, så hvorfor skulle vi ikke være med, og det er gået over al forventning,” siger kædens direktør Jørgen Christensen til standby.dk. Kæden består af en lang række håndplukkede hoteller, kroer, slotte og herregårde mindst 3 stjernede, som bl.a. kræver bad og toilet på samtlige værelser for at kvalificere.

”De første opgørelser tyder på, at vi ligger på ca. 16 procent flere bookinger over sidste år. Typisk tager folk tre-fire dage i stedet for blot en weekend,” fortsætter han.

Topscorer på en Orange onsdag blev Benniskgaard Hotel i Gråsten, som ligger naturskønt med gammelt stuehuse, ren perle, fra 1600 tallet med udsigt over Flensborg Fjord.