Et skarpt hjørne rundes

General Manager i DBTA Anne Mette Berg er fyldt 60 år. Hun er en stor gevinst for foreningen, og at det er et skarpt hjørne, er fødselarens egen udlægning.

Af DBTAs bestyrelse

Da DBTA i onsdags holdt et meget velbesøgt møde om online og teknologi på Park Inn by Radisson greb foreningens formand Mette Bank chancen og muligheden for at sige stort tillykke til DBTA’s general manager, Anne Mette Berg, der lørdag fyldte 60 år.

Det skete ikke til fødselarens udelte begejstring, men hun tog selvfølgelig imod og måtte også tage en fødselsdagssang med i købet.

Anne Mette styrer DBTA’s sekretariat med stor ekspertise og med medlemmernes interesse for øje. Hun samler trådene og sikre fornyelse og energi.

Anne Mette er altid med på beatet, når det gælder nye tiltag, gadgets og systemer. Hun er meget fokuseret både på foreningens fortsatte vækst og på de områder som er oppe i tiden, særligt onlineteknologien og robotter. Hun holder sig altid opdateret og er en kæmpe gevinst for DBTA-foreningen.

Stor nysgerrighed
Anne Mette har mange års erfaring fra bl.a. Carlson Wagonlit Travel, hvor hun har været ansat fra 2001 til 2011 som bl.a. branch manager, regional manager og implementation manager.

Hun er uddannet fra HH Aarhus Businness College i 1978, hvor hun blev ansat
i OP Rejser i Aarhus. Siden 2012 har hun været general manager i DBTA.

Anne Mette er desuden meget aktiv og engageret i internationalt samarbejde med bl.a. de øvrige nordiske foreninger samt GBTA ,hvor hun er DBTA’s repræsentant i Advocacy Group.

Hun er en meget vellidt person, som altid er klar med en hjælpende hånd både professionelt, men også på det personlige plan. Hendes grundlæggende nysgerrighed og interesse for andre mennesker gør, at hun har en bred indsigt indenfor mange områder og favner bredt.

Anne Mette værner om sin familie og venner og nyder at sejle i det danske farvand samt rejse til nye og spændende steder med gemalen Steen. Anne Mette var bortrejst på dagen.

x

Læs Også

TUI Danmark skal have ny pressechef

PEOPLE: Efter tre år som pressechef og konstitueret kommunikationschef forlader Nikolai Johnsen jobbet.

Norwegian ændrer koncernledelsen

Geir Karlsen er ansat som ny finansdirektør, CFO i Norwegian. Han kommer fra stillingen som Group CFO i det britiske shippingselskab Navig8 Group og har bred erfaring fra børsnoterede selskaber inden for shipping og offshore.

Naviairs direktør hædret med fransk orden

Naviairs adm. direktør, Morten Dambæk, er udnævnt til ridder af den franske orden, Ordre National du Méure du Mérite.

60 års fødselsdag

Salgsdirektør Per Ankær, MCI, fylder mandag den 18. december 60 år og kan samtidig fejre 40 års jubilæum i ’hospitality’ sektoren.

Fra Dansk Erhverv til Esbjerg Erhvervsudvikling

Susanne Nordenbæk er ansat som direktør for Esbjerg Erhvervsudvikling. Hun kommer fra stillingen som chef for Turisme- og Oplevelsesøkonomi i brancheorganisationen Dansk Erhverv. Hun afløser Tom L. Nielsen, der går på pension.

Ny økonomichef hos MCI

Kongres og eventbureauet MCI har ansat Stellan Eriksson som økonomichef. Han kommerfra en stilling som økonomichef i mediatechselskabet Strossle.