Et skarpt hjørne rundes

General Manager i DBTA Anne Mette Berg er fyldt 60 år. Hun er en stor gevinst for foreningen, og at det er et skarpt hjørne, er fødselarens egen udlægning.

Af DBTAs bestyrelse

Da DBTA i onsdags holdt et meget velbesøgt møde om online og teknologi på Park Inn by Radisson greb foreningens formand Mette Bank chancen og muligheden for at sige stort tillykke til DBTA’s general manager, Anne Mette Berg, der lørdag fyldte 60 år.

Det skete ikke til fødselarens udelte begejstring, men hun tog selvfølgelig imod og måtte også tage en fødselsdagssang med i købet.

Anne Mette styrer DBTA’s sekretariat med stor ekspertise og med medlemmernes interesse for øje. Hun samler trådene og sikre fornyelse og energi.

Anne Mette er altid med på beatet, når det gælder nye tiltag, gadgets og systemer. Hun er meget fokuseret både på foreningens fortsatte vækst og på de områder som er oppe i tiden, særligt onlineteknologien og robotter. Hun holder sig altid opdateret og er en kæmpe gevinst for DBTA-foreningen.

Stor nysgerrighed
Anne Mette har mange års erfaring fra bl.a. Carlson Wagonlit Travel, hvor hun har været ansat fra 2001 til 2011 som bl.a. branch manager, regional manager og implementation manager.

Hun er uddannet fra HH Aarhus Businness College i 1978, hvor hun blev ansat
i OP Rejser i Aarhus. Siden 2012 har hun været general manager i DBTA.

Anne Mette er desuden meget aktiv og engageret i internationalt samarbejde med bl.a. de øvrige nordiske foreninger samt GBTA ,hvor hun er DBTA’s repræsentant i Advocacy Group.

Hun er en meget vellidt person, som altid er klar med en hjælpende hånd både professionelt, men også på det personlige plan. Hendes grundlæggende nysgerrighed og interesse for andre mennesker gør, at hun har en bred indsigt indenfor mange områder og favner bredt.

Anne Mette værner om sin familie og venner og nyder at sejle i det danske farvand samt rejse til nye og spændende steder med gemalen Steen. Anne Mette var bortrejst på dagen.