EU lukker for syriske fly

Ingen af EUs 27 medlemslande tillader nu, at syriske fly lander i deres lufthavne.

Forbuddet er indført som en yderligere sanktion mod den syriske præsident Bashar Assads regerings voldsregime. Der er ikke indført forbud imod Syrian Arab Airlines overflyvning af EUs luftrum og forbuddet undtager nødlandinger. Syrian Arab Airlines er det eneste syriske flyselskab med ruter til Europa.

Tyrkiet har indført forbud mod alle syriske fly i tyrkisk luftrum og Turkish Airlines, som har forbud mod overflyvning af Syrien, lider tab på sine mange forbindelser til Damaskus og har ekstra omkostninger ved at flyve uden om Syriens luftrum.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.