EuroBonus for erhvervsrejsende i Norge

Forretningsrejsende, som flyver indenrigs i Norge, vil i løbet af kort tid få mulighed for at nyde de produktfordele, som EuroBonus-medlemmer i resten af verden allerede har.

SAS vil indføre fordelsprogrammet EuroBonus på tjenesterejser med indenrigsfly i Norge med SAS og Widerøe, så virksomheder med forretningsaftale kan give denne mulighed til sine ansatte.

”Vores juridiske vurdering viser, at indholdet i virksomhedsaftaler ikke kan reguleres af de norske regler, som forbyder bonusoptjening indenrigs i Norge”, siger Eivind Roald, koncerndirektør for salg og marked i SAS.

”Det er vigtigt for os at kunne tilbyde hele vores spektrum af tilbud og fordele, så vi er glade for, at vi nu kan tilbyde de erhvervsrejsende de samme fordele som andre EuroBonus-kunder som flyr ud over Norges grænser og i verden i øvrigt”, siger han.

Samtidig varsler SAS retssag mod den norske stat for at få fastsat at Forskriften om forbud mod bonusprogrammer i indenrigs luftfart i Norge ikke lovligt kan opretholdes for andre kunder. Grundlaget for retssagen er, at staten ikke efterlever de EØS-retslige forpligtelser ved at opretholde forskriften, som er enestående i verden. Og det i en konkurrencesituation i luftfarten, som er betydeligt ændret siden 2002.