Europæiske Rejseforsikring i ny afskedsrunde

Europæiske Rejseforsikring havde ikke noget godt år i fjor, og i år bliver der heller noget at prale med. Det har tvunget det velkendte forsikringsselskab ud i en sparerunde for at skære virksomheden ned til den ny virkelighed.

 

I går blev yderligere ni medarbejdere sagt op. Forleden var det farvel til fire kendte navne fra ledergruppen, der blev halveret. Det er sammenlagt en reduktion på syv procent af medarbejderstaben

 

”Det er ingen rar situation, men vi er ikke gået frem efter grønthøstermetoden. Vi har nøje overvejet, hvordan vi bedst forbereder os på det kommende år,” siger Europæiske Rejseforsikrings adm. direktør, Preben Mullit (foto), til takeoff.dk og tilføjer:

 

”Nu er vi klar med et stærkere udgangspunkt og parat til nye udfordringer. Vi er igennem de nødvendige beskæringer og tror, at vi i 2012 igen kan vinde terræn.”

 

Det er længe siden, at Europæiske havde broderparten af sin omsætning i rejsebranchen. For kort tid siden så det ud til, at der skulle blive et nyt marked for rejseforsikringer, da regeringen ville inddrage det gule kort ved rejser i udlandet. Den plan er imidlertid igen opgivet efter uenighed i regeringspartierne.

Skrevet af Ejvind Olesen