Europæiske Rejseforsikring skifter navn i Sverige (opdateret)

Europæiske Rejseforsikring nye navn i Sverige bliver fra 1. februar ERV, det fremgår af Europæiske Rejseforsikrings svenske hjemmeside. Her står bl.a.

 

”I februar 2012 skifter Europæiske Rejseforsikring navn til ERV. Navnet er nyt, men det meste bliver fremover som normalt. Vi arbejder fortsat for at være de bedste i Sverige for at hjælpe rejsende før, under og efter rejsen.
Som ERV er vi en del af en stor koncern i 11 lande og med 16 Euro-Centers verden over og et netværk der dækker 40.000 læger og hospitaler."

 

I Danmark bliver navnet Europæiske ERV. "Vi har taget "efternavnet" Rejseforsikring ud, for at navnet ikke bliver for langt," siger salgsdirektør Dan Landt til takeoff.dk

 

Europæiske Rejseforsikring er Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab, står der på dets hjemmeside. ”Vi har over 80 års erfaring med at skabe tryghed og sikkerhed på rejsen. Størstedelen af alle danske turister og rejsende tegner deres rejseforsikringer hos os,” står der.

 

Europæiske Rejseforsikring er ejet af det tyske selskab Europäische Reiseversicherung med hovedkvarter i München og søsterselskaber i Norden og Europa

 

Skrevet af redaktionen