Eurowings udsætter langdistanceflyvninger

eurovings a330Lufthansas lavprisselskab Eurowings har udsat beslutningen om at forøge sin flåde af langrute fly indtil man har styr på selskabets mange forsinkelser.

Lufthansa vil tage konkurrencen op med Norwegian om trediepladsen blandt lavprisselskaber i Europa efter Ryanair og easyJet, men forsøget med langruter med to leasede Airbus A330 blev en fiasko på grund af tekniske problemer og forsinkelser på 60 timer for det ene fly, der skulle til Cuba.

“Vi vil overveje, om vi skal have mere end syv fly, når vi er kommet så vidt i projektet, at det fungerer stabilt”, siger Karl Ulrich Garnadt, chef for Eurowings, på ITB i Berlin.

Han fastslog, at der er ledige Airbus A330 på leasingmarkedet, hvilket giver Eurowings den fornødne fleksibilitet.

Eurowings havde allerede udsat starten for de planlagte ruter til Miami og Boston, mens Lufthansa har fløjet nogle af de planlagte ruter, mens Eurowings løser sine problemer. K.U. Garnadt tilføjede, at den planlagte rute til Las Vegas i efteråret er udsat til næste forår.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.