Færøsk rederi skifter chef i Danmark

Smyril Line sejler fra Hirtshals til Færøerne og derfra videre til Island. Til sommer rykker rederiets danske kontor de 150 km fra Hanstholm til Hirtshals. Dette har fået Solvej Boltz til at opsige sin stilling som markedschef.

 

”Smyril Line skiftede for to år siden dansk havn fra Hanstholm til Hirtshals – og Solvej har valgt ikke at flytte med, når vi åbner vores nye kontor i Hirtshals. Det er vi meget kede af, for Solvej har været en kæmpe stor kapacitet,” siger Smyril Lines’ salgs- og marketingsdirektør, Henny á Líknargøtu, til takeoff.dk

 

Solvej Boltz’ afløser bliver som salgs- og marketingleder i Smyril Line Danmark, med ansvar for det danske, norske og svenske marked samt rederiets danske kontor bliver Karina Svane, der tiltræder næste uge.

 

Hun kommer fra stilling som direktør hos folkeFerie.dk og har tidligere arbejdet i ledende stillinger hos Dancenter og Novasol med ledelsesansvar for salg, marketing, produkt, kundeservice og kædedrift, oplyser rederiet.

 

Henny á Líknargøtu tilføjer, at rederiets trafik fra Danmark ser pæn ud – navnlig er der stor fremgang i denne og næste måned efter en succesfuld annoncekampagne med gode tilbud om at rejse til Færøerne.

 

Rederiets flagskib Norröna sejler ruten mellem Danmark, Færøerne og Island. Det gode, moderne skib har bl.a. swimmingpool, biograf, toldfri butik, barer og restauranter.

 

Smyril Line blev etableret i 1982, og har afdelinger på Færøerne, Island, Tyskland og Danmark. Smyril Lines primære arbejdsområder er rejse- og fragttransport i Nordatlanten. Udover rejser med Norröna, tilbyder rederiet også pakkerejser til de nordiske lande.

Skrevet af Henrik Baumgarten