Host Hoteleiendom køber to hoteller i Danmark

Hotellerne har været ejet af Lars Nilsson i 21 år og har cirka 250 værelser. First Hotels har lejet Hotellerne de seneste otte år. Salget sker gennem at Host erhverver sig aktierne i de to selskaber som ejer hotellerne. Salgsprisen er over 180 mio. kr.

“Dette er vældig positivt for Host Hoteleiendom samt kæden First Hotels. Vi får en friere situation hvor vi kan opruste hotellerne og få det fulde potentiale ud af dem,” siger ejer af First, Asmund Haare.

Med købet af de to danske hoteller har Host Hoteleiendom fire hoteller i Danmark, seks hoteller i Norge og 10 i Sverige. Den beregnede markedsværdi på Host Hoteleiendoms ejendomme overstiger fire milliarder kroner.

First Hotels er en Skandinavisk kæde med 52 hoteller fordelt over Sverige, Norge og Danmark med i alt ca. 6.700 værelser. I Danmark er der seks hoteller.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.