MyPlanet solgt for 80 mio.

Om salget fortæller administrerende direktør i MyPlanet International, Annelise Dam Larsen,: “både i ledelsen og blandt medarbejderne glæder vi os over det nye ejerskab. First Choice er vældig ambitiøse på vores vegne, og der er derfor lagt op til en forstærket vækst i de kommende år. Vi er netop flyttet til større lokaler på Falkoner Allé i København, og vores ca. 30 medarbejdere i Australien glæder sig også til samarbejdet med de nye ejere”.
De seneste år har MyPlanet International præsteret et overskud før skat på små 10 millioner kroner årligt, og Kilroy har således fået en rigtig fin pris for de 90 % af holding-selskabet. De øvrige 10 % ejes af Annelise Dam Larsen og de tilknyttede venskabsforeninger. Disse minoritetsposter i rejsebureauvirksomheden forbliver hos de nuværende ejere.
Hos Kilroy Travel siger koncernchey Claus H. Hejlesen ifølge Børsen Online, at provenuet fra salget øger manøvremulighederne for at skabe yderligere vækst inden for Kilroy’s niche – enten via opkøb eller andre vækstskabende investeringer.

Skrevet af