International miljøpris til Scandic

Sleep samler hvert år hotelejere, indretningsarkitekter, bygningsentreprenører og andre, som arbejder i hotelbranchen Der blev uddelt 10 priser som belønning til virksomheder, som udmærker sig i arbejdet inden for arkitektur, teknik, innovation og miljø. Jan Peter Bergkvist, vice president sustainable business, fik den prestigefyldte Sustainability Award.

“Scandic har haft fokus på miljøet de seneste ti år, og ambitionen har været, at flere skal følge efter, så hotelbranchen bliver førende på miljøområdet. Derfor er det vigtigt, at der bliver lagt mærke til miljøarbejde og initiativer inden for bæredygtighed på en branchemesse som Sleep”, siger Jan Peter Bergkvist.

Fra 1996 til 2006 reducerede hotelkæden sit fossile CO2-udslip med 30%. Hver gæst, som i dag bor en nat på Scandic, udleder 1,5 kg mindre CO2, bruger 35 liter mindre vand og efterlader 1 kg mindre usorteret affald end for ti år siden.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.