SAS-kabinepersonale på vej med 2. strejkevarsel


SAS og kabinepersonalets fagforening, CAU, måtte søndag opgive at blive enige om en ny overenskomst, efter kun få timers samtaler. Ifølge formanden for kabinemedarbejdernes fagforening CAU, Verner Lundtoft Jensen, var det SAS-ledelsen, som valgte at forlade forhandlingsbordet.

Lundtoft Jensen udtrykte søndag skuffelse over sammenbruddet, som han gav SAS-ledelsen hele skylden for: ”Det virker ærlig talt som om, at SAS har en klar strategi om at komme med i et stort og samlet forlig for hele arbejdsmarkedet” sagde fagforeningsformanden til Ritzau efter sammenbruddet.

Kabinemedarbejderne er nu kaldt til medlemsmøde tirsdag formiddag, hvor man vil drøfte situationen, og angiveligt afsende 2. strejkevarsel. Dermed er en konflikt i SAS rykket et skridt nærmere.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.