Lufthansa og SIXT i partnerskab


SIXT og Lufthansa har indledt et samarbejde til fordel for den lille elite af rejsende, der lader sig transportere i det tyske flyselskabs Private Jets. Danske rejsende med konceptet kan således fra den 1. april blive afhentet på deres privat- eller kontoradresse i en limousine fra biludlejningsselskabet, og kørt til lufthavnen. Og ved ankomsten til bestemmelsesstedet venter en ny SIXT-limousine, for at transportere den rejsende videre til hans eller hendes endelige bestemmelsessted.

Marketingdirektør i SIXT Danmark, Kasper Gjedsted, siger om den nye aftale, at den falder godt i tråd med biludlejningsvirksomhedens ambition om at tilbyde skræddersyede løsninger, også for de mest kræsne og eksklusive rejsende.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.