Togdriften er lammet fredag

Det vil ifølge DSB’s hjemmeside sige, at der kører ingen IC, ICLyn eller regionaltog. Dog er S-togstrafikken normal, ligesom der køres normalt på Grenaabanen og Svendborgbanen
DSB forventer, at de faglige møder slutter ved 12-tiden eller før, men hvornår togpersonalet igen er klar til at arbejde, kan de i skrivende stund ikke sige noget om. Når togtrafikken bliver genoptaget, vil der gå mindst 2 timer, inden DSB atter kan gennemføre køreplanen i normalt omfang.
Ifølge Ritzau skyldes arbejdsnedlæggelsen, at togpersonalet er utilfredse med indførelsen af enmandsbetjente tog, hvor lokoføreren er alene om driften, men billetkontrollen varetages ved stikprøver.
Produktionsdirektør i DSB Jørn Webler oplyser til Ritzau, at DSB har forhandlet med organisationerne om de planlagte ændringer.

“Vi har forhandlet over et stykke tid, og vi har garanteret, at ændringen ikke fører til fyringer eller tvangsforflyttelser,” siger Jørn Webler.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.