Risiko for magtkamp i SAS efter direktørs afgang

Petter Jansen blev angiveligt presset til at gå, fordi han ikke var enig med SAS Braathens danske bestyrelsesformand, koncerndirektør John Dueholm, om flyselskabets udvikling.

Ifølge avisen Dagsavisen overvejer den norske regering nu at presse på for at få skiftet SAS’ norske bestyrelsesformand Egil Myklebust ud med en mere nationalt orienteret nordmand.

John Dueholm siger, at der ikke er noget spil om magten i gang. ”Vi spiller ikke landskampe,” siger han, der også afviser, at han er blevet kontaktet af norske politikere.

(Børsen 14.6.2006)

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.