Star Alliance-fly samles i Heathrow

SAS’ og de øvrige partnere i Star Alliance skal fremover benytte den samme terminal i London-lufthavnen Heathrow. For de rejsende, som er fløjet med SAS og fra London skal videre med et andet Star Alliance-fly, betyder samlingen en nemmere rejse.
I dag er SAS hjemmehørende i terminal 3, mens de øvrige selskaber i alliancen har forskellige adresser i de tre øvrige terminaler i lufthavnen. Samlingen af flyvningerne i Terminal 1 er resultatet af to års intensivt arbejde, siger Per Møller Jensen, vicepræsident i SAS-koncernen. Han henviser til, at British Airways i flere år har haft en aftale på plads om en samling af selskabets flyvninger i den nye Terminal 8, der åbner i 2008. Derfor ønskede Star Alliance samme vilkår.
Flytningen til Terminal 1 skal ske mellem 2008 og 2011, men Per Møller Jensen regner med, at SAS udelukkende benytter Terminal 1 fra 2009.
(Børsen, 21/1)

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.