Fårup Sommerland udvider hotellet

hotel_faarupHOTELLER: Kun et halvt år efter Hotel Fårups åbning, har hotellet valgt at udvide. En sæson med fuldt bookede værelser er blandt årsagerne.

Hotel Fårup, der åbnede i Fårup Sommerland i sommer, har nu allerede besluttet, at hotellet skal rumme flere kvadratmeter. Det sker efter en fuldt booket sommersæson med positive tilkendegivelser fra gæster.

”Vi har valgt at udvide hotellet af flere årsager. For det første har vi allerede i løbet af den første sæson set en stigende interesse og efterspørgsel efter at holde blandt andet møder, konferencer og private fester på Hotel Fårup, og det vil vi gerne imødekomme. For det andet oplever vi en efterspørgsel fra øvrige gæster, som ikke bor på hotellet, med henblik på at afslutte deres besøg i Fårup Sommerland med aftenbuffet i hotellets restaurant,” siger leder af Hotel Fårup, Louise Bager, til standby.dk.

Udvidelsen skal være klar allerede til februar, og den nye tilbygning, der er en udvidelse af hotellets restaurant, skal kunne rumme omkring 80 personer.

”Det er helt klart at vi vil udvide og udvikle vores koncepter vedrørende konferencer og møder på hotellet. Vi ser det som en god mulighed for at forlænge sæsonen på hotellet, som i udgangspunktet bare var åbent i parkens åbningstid,” siger hun.

Også Djurs Sommerland har planer om at tilbyde sengepladser til kommende gæster. Parkens ledelse har tidligere på året spurgt Syddjurs Kommune om muligheden for at bygge en feriepark med op til 2.850 sengepladser.