Færre amerikanere på cruise i Europa

norwegian cruiseNorwegian Cruise Line oplyser, at efterspørgslen efter krydstogter i Europa er udsat for markant fald blandt amerikanske kunder.

Til gengæld er der en stærk efterspørgsel efter krydstogter i Caribien, Hawaii, Alaska og andre nordamerikanske destinationer. Tilsvarende meldinger kommer fra Royal Caribbean Cruises.
Baggrunden skal søges i en generel frygt for sikkerheden efter terrorangrebene i Middelhavslandene Tyrkiet, Egypten og Tunesien, samt de seneste angreb i Rapris og Bruxelles.

Wendy Beck, executive vice president og CFO i Norwegian Cruise Line Holdings: “Fortsat solid efterspørgsel til Caribien, Alaska, Bermuda og Hawaii dækker det manglende salg til Europa for de amerikanske kunder”.

Norwegian Cruise Line Holdings opnåede et overskud på 73,2 millioner dollars i første kvartal mod et underskud i første kvartal sidste år på 21,5 millioner dollars.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.