Færre nyhedsbreve til læserne

Efter en forsøgsperiode vil der fra i dag atter være ét dagligt nyhedsbrev fra STANDBY.dk. Et stigende antal læsere foretrækker nyhederne via sociale medier.

Tiderne er forbi, hvor vores læsere næsten udelukkende fandt vej til vores nyheder via det elektroniske nyhedsbrev.

Det har vi kunne konstatere efter en forsøgsperiode på 60 dage, hvor der er blevet udsendt et nyhedsbrev kl. 07.00 om morgenen og igen kl. 13.00 samme dag.

Nogle har taget positivt imod det, men endnu flere opfatter det som forstyrrende, at udsendelsesfrekvensen er øget, idet mange i forvejen abonnerer på andre nyhedstjenester, der sender ud på omkring samme tidspunkt.

Derfor har vi valgt fra og med i dag at gå tilbage til ét dagligt nyhedsbrev, der udkommer hver dag kl. 12.00.

Flere foretrækker nyhedsfeeds
Selvom der fremover kun vil blive udsendt et dagligt nyhedsbrev, betyder det ikke, at der ikke er aktualitet i vores nyheder – tværtimod. Der er netop kommet mere tempo og aktualitet på vore medier, idet vi nu løbende udgiver nyheder hen over det meste af nyhedsdøgnet.

“Nyhedsbrevet samler de nyheder op, der er udgivet de seneste 24 timer, men mange læser de enkelte nyheder, når de bliver publiceret, da de kommer i nyhedsfeedet på Facebook, LinkedIn og Twitter,” forklarer Ole Kirchert Christensen, der er ansvarshavende redaktør for STANDBY.dk.

Mange læsere foretrækker derfor at læse nyhederne via sociale medier i stedet for at vente på, at der kommer et nyhedsbrev.

Henvisninger fra søstermedie
Siden den 1. oktober sidste år har CHECK-IN.dk og STANDBY.dk, som de to førende rejse- og luftfartsmedier i Danmark, været udgivet af Travelmedia Nordic.

I dag er der et naturligt samarbejde mellem de to nyhedsportaler, hvorfor seneste nyheder på det ene medie øjeblikkeligt publiceres i et særligt afsnit på søstermediet. Dermed vil det være muligt at følge med i nyhederne på begge portaler blot ved at besøge det ene af de to medier.

Det har nemlig i et stykke tid været muligt at finde de seneste nyheder fra CHECK-IN.dk, hvis man besøger STANDBY.dk kl. 12.00 efter at have modtaget frokostnyhedsbrevet. Tilsvarende vil de seneste nyheder fra STANDBY.dk være tilgængelige på CHECK-IN.dk, når nyhedsbrevet derfra udkommer på alle hverdage kl. 06.00.

Abonnenter på STANDBY.dk´s morgennyhedsbrev vil automatisk blive overført til frokostnyhedsbrevet.

 

Relaterede artikler:

News in English

Rejsebranchens medie i nye klæder

Standby.dk og Check-in.dk fusionerer