Færre rejsende med Turkish Airlines

Turkish Airlines havde 13 millioner passagerer i årets første kvartal, hvilket er 8% færre end i første kvartal sidste år. Belægningen indenrigs faldt med 2,9% og på udenrigs med 11,8%.

Sidste år steg passagertrafikken med 2,5% til 61,7 millioner. Indenrigs i hele 2016 steg med 3,7% til 27 millioner og udenrigs med 1,7% til 34,7 millioner.

Antallet af starter og landinger i årets tre første måneder 2017 faldt med 9,6%. Alligevel steg flyflåden fra 306 til 337 enheder i samme periode.

I 2016 havde Turkish Airlines et nettounderskud på 77 millioner dollars, mens der året før var et overskud på 1,7 milliarder dollars. Forventningerne til 2016 var to-cifrede vækstprocenter, men planerne blev skudt i sænk af terrorangreb og forsøg på statskup.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.