Falck Global Assistance åbner i Tyrkiet

0

OLYMPUS DIGITAL CAMERATURISME: De seneste år har Falck Global Assistance åbnet kontorer i Indien, USA, Kina og Spanien. Nu åbnes endnu et kontor i Tyrkiet.

”Det er vores mål at højne kvaliteten af vores service. Tyrkiet er en top-tre feriedestination for skandinaviske rejsende, og derfor er det essentielt for os at levere den bedste service og de laveste skadeomkostninger”, siger Ismail Demirdogen, nyudnævnt Country Manager i Tyrkiet, og ansvarlig for den daglige drift af kontoret.

Falck Global Assistance ønsker at være lokalt repræsenteret på de populære rejsemål for på den måde at kunne levere et højere serviceniveau.

Kontoret i Tyrkiet åbner den 1. Juli, og det vil være Ismail Demirdogen, der er ansvarlig den daglige drift. Han har tidligere arbejdet med både cost containment, sagsbehandling, key account management og marketing inden for rejsebranchen og medicinsk assistance.

På sigt håber Falck Global Assistance på flere kontorer på populære rejsedestinationer: ”Inden for det seneste år er det lykkedes os at etablere to nye service- og cost control-kontorer ved populære rejsemål. Ved at være lokalt repræsenteret tror vi på, at vi kan levere et endnu højere serviceniveau,” siger Juan Carlos Cortiletti, Head of Global Network hos Falck Global Assistance og ansvarlig for etableringen af det tyrkiske kontor.

Falck Global Assistance vil med det nye kontor i Tyrkiets største by Istanbul være repræsenteret i ni lande på tre kontinenter.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz