Falsk agent på otte gratis luksuskrydstogter

Norwegian Pride of America.

Norwegian Pride of America.

En pensioneret britisk sygeplejerske, der optrådte som rejsebureauagent, skaffede sig selv otte luksuskrydstogter til en samlet værdi af 450.000 kroner uden at betale en penny for dem.

Kay Hooper brugte op til 10 dage ad gangen på krydstogter i Middelhavet, Vestindien, Bermuda og Canada efter at have booket all inclusive penthouse kabiner hos Norwegian Cruise Lines.

Hun havde etableret et falsk rejsebureau ved navn Travel Connections fra sin lejlighed i Devon og sendte en optagelsesformular til den britiske sammenslutning af rejsebureauer, ABTA, for at blive registreret. Det lykkedes hende at booke krydstogterne uden at betale depositum, fordi hun fortalte, at hendes bureau var en del af Freedom Travel Group, en fælles indkøbsgruppe for en række mindre rejsearrangører.

Domstolen, Exeter Crown Court, blev orienteret om, at den pensionerede sygeplejerske havde booket i alt 54 krydstogter til en samlet værdi af over 2,5 millioner kroner til sig selv og sin familie i år og næste år, men hendes svindel blev opdaget.
Hun sagde i retten, at hun havde planlagt sin svindel for at straffe Norwegian Cruise Line på grund af dårlig behandling på et tidligere krydstogt, som hun havde betalt for.

Hun blev idømt 20 måneders betinget fængsel og en erstatning til rederiet på 100 pund. Hun fortalte, at rederiet havde lagt erstatningssag an mod hende og at hun havde tilbudt at tilbagebetale prisen for togterne med 50 pund om måneden ud af sin pension.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.