Familie klager over uspecificeret rejse

»Ringe og uspecificeret indkvartering uden komfort. Ofte uden bad/toilet på værelserne. Komplet uegnet for barnefamilier…« Sådan stod der i Tjæreborg Rejsers katalog om ”uspecificeret indkvartering” i Bulgarien.

Det var, hvad en familie på fem fra Præstø købte, da de tog på en uges ferie med Tjæreborg. De skulle således være advaret, men blev alligevel chokeret, da de åbnede døren til deres bulgarske hotelværelse.

 

»Lugten af klor fra toilet, gammel nikotin og indelukkethed var ikke til at tage fejl af. I forsøget på at lufte ud skulle et gardin, der nærmest lignede et kludetæppe, først forceres. Her var så muligheden for at få et astmatisk chok. Bunden af vinduet var fyldt med gamle døde biller og insekter og havde tydeligvis ikke set rengøringsmidler længe. Sengene havde stadig form efter dem, som sidst havde sovet i dem,« sådan beskriver familien hotelværelset.

 

Familien brokkede sig til Tjæreborg. Bureauet sendte dem 1134 kr., men de krævede hele rejsens pris tilbagebetalt. Pakkerejse-Ankenævnet har nu set på sagen og afvist klagen. Nævnet finder, at »rejsen ikke findes at være behæftet med nogen mangel«, da hotelstandarden var i overensstemmelse med den aftalte indkvartering.   

Skrevet af Hanne Aaen Lassen

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.