Familieferie i Sunny Beach

Hver onsdag fra den 28. maj til og med den 3. september vil der afgå et charterfly fra Aarhus Lufthavn med kurs mod den bulgarske solkyst Sunny Beach.

Det er det nye selskab Suncharter ApS, der står bag flyvningerne. Selskabet ejes af den 39-årige Jesper Schousen, som er meget kendt med forholdene for turistrejser til Bulgarien. Han stiftede i 1993 rejsebureauet Dansk Ungdomsferie, der på det seneste er kritiseret for at opfordre til druk, fest og ballade for unge, som han siden 1993 har sendt på rejser til solkysten ved Sortehavet.

”Men mit nye selskab holdes helt adskilt fra det, der sker i Dansk Ungdomsferie, og vi blander selvfølgelig ikke publikum. Det nye bureau henvender sig især til familieferier, og jeg har oprettet det, fordi mange på internettet har set, hvor gode hoteller vi har i Sunny Beach og derfor gerne vil derned,” udtaler Jesper Schousen.

”Vi satser mest på Århus og regner på de første afgange med at få solgt alle eller næsten alle af de i alt 164 pladser i det MD-80 fly, som vi benytter. Vi har aftaler med selskabet Bulgarien Air Charter, som også betjener en del tyske rejsebureauer,” siger ejeren af Suncharter.

(Morgenavisen Jyllands-Posten, d. 1. februar, 2008)

Skrevet af