’Far og Søn’ golfturnering i Danmark

For første gang holdes ’European Father and Son Golf Tournament’ i Danmark. Turneringen foregår 23.–24. juni 2017 på Henne Golfklub.

Golfklubben, der er placeret fire kilometer fra Henne Strand med panoramaudsigt til vestkystnaturen, er en relativt lang bane på 5.808 meter og spilles som en par 71 fra gule teesteder. De 18 huller er af åben karakter med relativt brede fairways og store greens.

Turneringen er ud over far-og-søn-hold åben for far/datter, bedstefar/barnebarn, professionel/amatør, amatør/amatør, samt professionel/professionel.

Præmien til vinderen er entry fee til 10-års jubilæumsturneringen ’European Father and Son Golf Grand Final’ på Alminara Golf and Spa Resort Sotogrande og San Roque Golf Club i Andalusien og med mulighed for at spille mod internationale far-og-søn hold.

Finn Steffensen, ejer af Nymindegab Kro og en af drivkræfterne bag at få turneringen til Danmark: ”Det er en kærkommen mulighed for kvalitetstid mellem fædre og sønner og deres familier. Deltagerne vil nyde en uforglemmelig golfturnering og samtidig nyde den flotte natur i Naturpark Vesterhavet, god mad og den vestjyske gæstfrihed. Der er tale om en hyggelig turnering, hvor spillere på alle niveauer kan være med.”

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.