Farvel til en god medarbejder

Krista Kristensen

Efter otte år som messechef i Odense Congress Center skifter Krista Kristensen pr. 1. maj job.

Fremover vil hun være at finde hos det Glostrup-baserede branchenyhedsbrev Teknovation. Teknovation har været fast samarbejdspartner med OCC på en række teknologimesser, så begge parter kender hinanden godt.

“Det er altid ærgerligt at miste dygtige folk, men vi forstår fuldt ud Kristas ønske om at prøve kræfter med nye udfordringer og ikke at mindst komme tættere på sin familie i København,” siger direktør i Odense Congress Center, Michael Jepsen.

“Vi ønsker Krista alt held og lykke fremover, og ser frem til at fortsætte samarbejdet med hende på kommende messer.”

x

Læs Også

TUI Danmark skal have ny pressechef

PEOPLE: Efter tre år som pressechef og konstitueret kommunikationschef forlader Nikolai Johnsen jobbet.

Norwegian ændrer koncernledelsen

Geir Karlsen er ansat som ny finansdirektør, CFO i Norwegian. Han kommer fra stillingen som Group CFO i det britiske shippingselskab Navig8 Group og har bred erfaring fra børsnoterede selskaber inden for shipping og offshore.

Naviairs direktør hædret med fransk orden

Naviairs adm. direktør, Morten Dambæk, er udnævnt til ridder af den franske orden, Ordre National du Méure du Mérite.

60 års fødselsdag

Salgsdirektør Per Ankær, MCI, fylder mandag den 18. december 60 år og kan samtidig fejre 40 års jubilæum i ’hospitality’ sektoren.

Fra Dansk Erhverv til Esbjerg Erhvervsudvikling

Susanne Nordenbæk er ansat som direktør for Esbjerg Erhvervsudvikling. Hun kommer fra stillingen som chef for Turisme- og Oplevelsesøkonomi i brancheorganisationen Dansk Erhverv. Hun afløser Tom L. Nielsen, der går på pension.

Ny økonomichef hos MCI

Kongres og eventbureauet MCI har ansat Stellan Eriksson som økonomichef. Han kommerfra en stilling som økonomichef i mediatechselskabet Strossle.