Farvel til kendt rejsebureauprofil

Per Markussen.

Per Markussen.

REJSEBUREAUER: Selv om erhvervsrejsebureauet BCD Travel sidste år købte Ticket Biz, har Ticket nu flest ledere i toppen – BCDs eneste kendte chef i Danmark er mod sin vilje røget ud.

Efter BCD Travel i december 2015 købte Ticket Biz, præsenterer BCD nu sin nye organisation med teams i de nordiske lande. Thomas Ådén, tidligere koncernchef for Ticket Biz, skal lede den nordiske region.

Som et led i integrationen er der sammensat ny ledelse bestående af ledere fra BCD Travel og Ticket Biz, men det bliver uden den hidtidige chef for BCD i Danmark, Per Markussen, erfarer standby.dk

”Vores nye team repræsenterer sammenlægningen af flere kulturer, hvilket resulterer i nye arbejdsgange. Den nye struktur skal styrke vores lokale tilstedeværelse i hvert land, og dermed kan vi fokusere på at bibeholde vores serviceniveau,” siger Thomas Ådén til standby.dk

Han bekræfter, at Per Markussen er stoppet i forbindelse med organisationsskiftet. I alt er 10 personer røget ud, heraf tre i Danmark. BCD Travel har samlet 350 ansatte i Norden.

Holdet af lokale ledere består af: Joakim Krumlinde, kommerciel direktør for Sverige, Anders Lau Nielsen, kommerciel direktør for Danmark og Bernt Roger Eliassen, kommerciel og operationel direktør for Norge.

Ingrid Jackson, operationel direktør for hele Norden. De kommercielle og operationelle ledere på lokalt niveau vil referere til Thomas Ådén.

BCD Travel har kontorer i 110 lande verden over med 12.000 medarbejdere.

Per Markussen har ikke besvaret henvendelse fra standby.dk