Fast lavpris med Alsie Express

Lone M. Koch.

Lone M. Koch.

Alsie Express giver ferierejsende i Grænseregionen bedre mulighed for at benytte attraktive rejsetilbud ud af Københavns Lufthavn.

Bestiller man sin flybillet fra Sønderborg til København mindst 60 dage før afrejse, koster turen blot 399 kr. per strækning, og så skal man ikke tænke på parkeringsudgifter, broafgifter, mulige togforsinkelser og køer på motorveje.

”En ferierejse kræver planlægning. Når man ser på en tilbudsbillet fra København med et af de 74 selskaber, der flyver ud af hovedstaden, så læg knap 800 kr. oveni for en billet Sønderborg-København retur. Det vil være attraktivt for mange”, siger adm. direktør Lone M. Koch, Alsie Express.

Første gang, man kan benytte tilbuddet, vil være fra uge 27. Frem til nytår er der tale om en testperiode.

”Det, der gør Københavns Lufthavn interessant i forhold til eksempelvis Hamborg, er de direkte forbindelser til 32 interkontinentale destinationer, mens Hamborg har 10. Samlet er der fra København 150 direkte internationale destinationer, mens der fra Hamborg er 98”.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.