SAS mister pressechef

Pressechef i SAS Danmark gennem de seneste to år, Jens Langergaard, har sagt ja til en stilling som kommunikationschef i TopDanmark. Han forlader dermed SAS, hvor han de seneste to år har stået som flyselskabets ansigt udadtil.
 
Ifølge det danske flyselskabs kommunikationsdirektør, Anne Bove-Nielsen, er det ikke nogen overraskelse, at Langergaard nu vælger at sige farvel.
”SAS er en virksomhed med stor mediebevågenhed og derfor er jobbet som pressechef i SAS meget eksponeret. Derfor kommer det ikke bag på mig at opmærksomheden samler sig omkring vore dygtige og højprofilerede folk,” vurderer kommunikationsdirektøren. Anne Bove-Nielsen tilføjer, at søgningen efter en afløser til Jens Langergaard er gået i gang.
 
Jens Langergaard har de seneste to år ligget i toppen af en undersøgelse af kommunikations- og informationsfolk i Danmark, som Institut For Konjunkturanalyse gennemfører. Som pressechef i SAS Danmark har han gennem sin ansættelse gennemlevet flere pressede perioder med strejker, og senest Dash-8 krisen i flyselskabet. Kilder i journalistkredse vurderer Jens Langergaard som en yderst professionel pressechef, der i sin tid i SAS har håndteret sine arbejdsopgaver yderst professionelt, og hans afgang betegnes af flere som et tab for det danske flyselskab.

Skrevet af