SAS mister pressechef

Pressechef i SAS Danmark gennem de seneste to år, Jens Langergaard, har sagt ja til en stilling som kommunikationschef i TopDanmark. Han forlader dermed SAS, hvor han de seneste to år har stået som flyselskabets ansigt udadtil.
 
Ifølge det danske flyselskabs kommunikationsdirektør, Anne Bove-Nielsen, er det ikke nogen overraskelse, at Langergaard nu vælger at sige farvel.
”SAS er en virksomhed med stor mediebevågenhed og derfor er jobbet som pressechef i SAS meget eksponeret. Derfor kommer det ikke bag på mig at opmærksomheden samler sig omkring vore dygtige og højprofilerede folk,” vurderer kommunikationsdirektøren. Anne Bove-Nielsen tilføjer, at søgningen efter en afløser til Jens Langergaard er gået i gang.
 
Jens Langergaard har de seneste to år ligget i toppen af en undersøgelse af kommunikations- og informationsfolk i Danmark, som Institut For Konjunkturanalyse gennemfører. Som pressechef i SAS Danmark har han gennem sin ansættelse gennemlevet flere pressede perioder med strejker, og senest Dash-8 krisen i flyselskabet. Kilder i journalistkredse vurderer Jens Langergaard som en yderst professionel pressechef, der i sin tid i SAS har håndteret sine arbejdsopgaver yderst professionelt, og hans afgang betegnes af flere som et tab for det danske flyselskab.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.