Februar med fart på i Aalborg Lufthavn

aalborg lufthavnDet er ikke kun skuddagen, der gør februar interessant i år, også uden den 29. februar, kommer Aalborg Lufthavn rigtigt godt ud af februar med en fremgang på 12,4% i forhold til februar 2015.

Der har været vækst på indenrigs, udenrigs- og chartertrafikken og i alt rejste 108.883 passagerer til og fra Aalborg Lufthavn i februar 2016 mod 96.911 i februar 2015.

På udenrigsruterne ses en fremgang på 27,8% i forhold til samme måned sidste år. I februar 2016 fløj 29.444 udenrigs mod 23.040 i februar 2015.

Indenrigstrafikken viser en fremgang på 5,9% med 64.739 passagerer til og fra København mod 61.131 i februar 2015.

”For 4. måned i træk er der vækst i indenrigstrafikken, hvilket er meget glædeligt i sig selv. Yderligere er det glædeligt, at der er et mindre fald i den gennemsnitlige billetpris hos såvel SAS som Norwegian til glæde for de mange rejsende”, siger direktør Søren Svendsen

Chartertrafikken er gået frem med 15,4% i forhold til samme måned sidste år, idet 14.700 fløj til og fra Aalborg Lufthavn.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.