Fem kandidater til at blive Årets Konferencecenter

Hornstrup Kursuscenter nord for Vejle, Hotel Koldingfjord (foto), Skanderborg Kursus? og konferencecenter (der har vundet titlen de sidste fire år), Sinatur Gl. Avernæs mellem Assens og Faaborg på Fyn samt Vejlsøhus Konferencecenter ved Silkeborg skal slås om titlen som Årets Konferencecenter 2012.

 

Danske Konferencecentre, der står bag kåringen, har lagt nomineringen og den endelige kåring i hænderne på kunderne.

 

”Vores forenings primære formål er at formidle kontakt mellem kunder, der ønsker at holde en konference, og konferencecentre i Danmark”, siger direktør for Danske Konferencecentre, Leif Christiansen, og tilføjer: ”Vi har 74 danske konferencecentre i foreningen og kundernes oplevelser med konferencecentrene afgør, hvem der bliver Årets Konferencecenter 2012.”

 

Konferencecentrene sender spørgeskemaer til sine efter hvert arrangement hos dem. I spørgeskemaet skal kunderne bl.a. vurdere centrene på deres personlige service, om de holder, hvad de lover ? og det generelle service? og kvalitetsniveauet for betjening, mødefaciliteter, it?udstyr, værelser, rengøring og forplejning.

 

For at kunne deltage i konkurrencen skal det enkelte center have modtaget mindst 80 besvarede skemaer fra sine kunder i løbet af 2011.

 

På Danske Konferencecentres årsmøde 20. april kåres Årets Konferencecenter 2012.

Skrevet af redaktionen