Fem nomineret til Årets Konferencecenter

KONFERENCE & HOTEL KLINTENMICE: Foreningen Danske Konferencecentre har netop udpeget fem af sine over 50 medlemmer til prisen Årets Konferencecenter – baseret på anmeldelser af konferencer holdt hos medlemscentrene.

Nomineringen er udelukkende kundernes beslutning og er en blåstempling af konferencecentrenes evne til at give deltagerne den bedste ramme om deres konferenceoplevelse, hedder det fra foreningen.

Foreningens direktør, Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid, siger: ”Der er prestige i at være nomineret til denne pris, da det er kundernes oplevelser, som er bestemmende for, hvem de mener, yder den bedste service.”

Hvert konferencecenter i ”Danske Konferencecentre” sender spørgeskemaer til kunderne, når de har afsluttet et arrangement hos et af centrene. Disse skemaer fokuserer på service, opfyldelse af løfter samt kvalitet af betjening, mødefaciliteter, IT- og AV-udstyr, værelser, rengøring og forplejning. Deltagelse i konkurrencen kræver mindst 80 besvarede skemaer fra kunderne i løbet af det indeværende år.

De fem nominerede til Årets konferencecenter 2015 er: Hornstrup Kursuscenter i Vejle, Hotel Svendborg i Svendborg, Konference & Hotel Klinten i Rødvig, Skanderborg Park i Skanderborg og Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter i Silkeborg.

Årets vinder kåres på generalforsamlingen 22. april.

Danske Konferencecentre blev stiftet i 1990 og har 51 medlemmer ud over Danmark.