Sådan så det ud på Ferie for Alle i 2020. Kort efter lukkede coronakrisen mulighederne for at rejse som man hidtil kendte det. Den kommende weekend er det igen tid til Ferie For Alle, der ikke kunne afvikles sidste år. Foto: MCH/Lars Møller.

Ferie for Alle opjusterer antal udstillere

Mens Messecenter Herning, der den kommende weekend arrangerer Ferie for Alle, hidtil har vurderet antal udstillere i år til omkring 600 – det halve af det normale – er tallet nu hævet til 660.

I den kommende weekend, 25.-27. februar, er det igen tid til Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle, i Messecenter Herning. Igen opdelt i de fem hovedområder: Danmark, Udeliv, Udland, Camping og Golf.

Camping er traditionen tro størst, camping optager ni af de 14 messehaller på rejsemessen. To nye områder på Ferie for Alle i år, Cykler for Alle og Outdoorshow, er begge i Danmarkshallen.

Sidste år kunne Ferie for Alle på grund af corona-restriktioner kun gennemføres i en onlineversion. I 2020 havde rejsemessen 1.190 udstillere fra 40 lande og regioner i de 14 messehaller, hvor de fik besøg af 63.362 besøgende.

I en pressemeddelelse fra MCH hedder det, at man foreløbig i år forventer 660 udstillere, 60 flere end de tidligere estimater. For med stadig flere genåbnede landegrænser og færre rejserestriktioner, er rejsebranchen klar til igen klæde rejseglade danskere på til kommende ferier.

I de to udlandshaller, hvor MCH har meldt der vil være største frafald i år sammenlignet med tiden før coronakrisen, er rejsebureauer som Apollo, Bravo Tours, nyetablerede Corendon, Gislev Rejser, Primo Tours, Profil Rejser, Risskov Rejser, Stjernegaard Rejser og mange andre klar til Ferie for Alle.

Glæder os til at tage temperatur på rejselysten
Fra Profil Rejser ser man efter to år med nedlukning frem til igen at møde publikum, siger rejsebureauets administrerende direktør, Peter Rasmussen, i pressemeddelelsen fra MCH:

”Vores medarbejdere har blod på tanden efter at komme på messe, og vi stiller med ikke færre end 14 medarbejdere på vores stand. Efter to år med kaos i branchen, uden kunder og uden salg, glæder vi os som gale til at komme ud og møde kunderne ansigt til ansigt igen; vi glæder os til dialogen, til at tage en temperatur på rejselysten og til at sende danskerne afsted på ferie igen.”

Peter Rasmussen er i øvrigt også bestyrelsesformand for Danmarks Rejsebureau Forening.

Flere udenlandske turistkontorer
Søger man tips til attraktioner, badestrande eller byliv på en kommende ferie, står både danske og udenlandske turistkontorer klar til at hjælpe.

Blandt de udenlandske turistkontorer, der i år er med på Ferie for Alle, er blandt andet Grækenland, Spanien, Sydkorea, Tanzania, Thailand og Uganda.

Fra Den Spanske Stats Turistbureau i Danmark siger Maria Díaz, PR- og markedsanalytiker i MCH’s pressemeddelelse:

”Ferie for Alle er for os et fantastisk vindue til Danmark. Her kan vi møde de rejsende, tale om deres forventninger efter pandemien og ikke mindst fortælle om vores destinationer og vise, hvad vi kan hjælpe med fra vores danske kontor. I år er det vigtigt for os at pege på de mere bæredygtige ferieformer.”

Relaterede artikler:

Ferie for Alle får stadig flere udstillere

Nyt ambitiøst rejsebureau i Danmark får to kontorer

Charterarrangører genvinder noget af det tabte