SAS satser på de små firmaer

De små og mellemstore selskaber udgør en vigtig kundegruppe for SAS. Det har flyselskabet indset, og derfor har SAS i endnu højere grad satset på denne gruppe. Det skriver Månedsmagasinet Erhverv Øst. SAS’ strategi har vist sig at kunne betale sig: ”Vi satser på virksomheder, der har et rejsebudget på mellem 200.000 og 3 mio. kr. om året, og vi har i den forløbne periode tegnet mere end 450 aftaler i samarbejde med rejsebureauerne,” siger salgschef Niels Henrik Hansen fra SAS Danmark.
(Jyllands-Posten, 13/01)

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.