Fhv. direktør i Bella Center går ind i modebranchen

0
Arne Bang Mikkelsen.
Arne Bang Mikkelsen.

SENIORJOB: Arne Bang Mikkelsen vil til at tynde ud i sine 17 bestyrelsesposter for at gå ind i modebranchen, hvor han allerede har startet et firma med en af sine tidligere medarbejdere.

Når man efter sin afgang som topchef i Bella Center har fået 17 bestyrelsesposter, heraf 10 som formand, samlet i senior-opgave-posen, er tiden måske kommet til at stoppe og rense ud.

Det antyder Arne Bang Mikkelsen i hvert fald i sit nytårsbrev samtidig med, at han fortsat har mod på udfordringer i erhvervslivet. Noget tyder på, at vejen nu går mod modebranchen.

Sammen med en tidligere medarbejder har han for et halvt års tid siden startet Milk Agency, som repræsenterer otte modebrands samt markedsføring af kollektioner i udlandet.

Kollektionen henvender sig til den modebevidste kvinde, og dem er der som bekendt en del af både i Danmark og i udlandet. Netop nu satses stærkt på modemessen i København i februar.

Samtidig pusles med planer om endnu et modefirma for undertøj til den moderne kvinde. Det gør jo ikke fremtiden mindre interessant.

Ellers står den på golf og motion i fritiden, der trods alt gerne skulle blive lidt mere af i det nye år.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz