Fin titel til Sunweb Ski

0

sunwebKÅRING: Sunweb Ski er netop kåret som verdens bedste skirejsebureau ved den årlige World Ski Awards i Kitzbühel, Østrig.

Det var en flot titel, Sunweb Ski fik med hjem fra den årlige World Ski Awards. Her blev de for andet år i træk kåret til verdens bedste skirejsebureau.

Det er både branchefolk og forbrugere, der har mulighed for at stemme, og netop derfor er Sunweb Ski yderst tilfredse med titlen: ”Vi er meget stolte over denne anerkendelse. Tusind tak til alle, som har stemt. Vi vil fortsætte med at arbejde hårdt for også at kunne leve op til den fornemme titel i skisæsonen 16/17, som står for døren,” siger Steffen Olsen, der er Brand Manager hos Sunweb Ski på LinkedIn.

Sunweb har mere end 100 skidestinationer i Alperne, og rejsebureauet sender skiturister fra Danmark til både Frankrig, Østrig og Italien. Senest er Schweiz og Andorra kommet på programmet.

Sunweb tilbyder ud over skirejser også charterrejser og kør-selv ferier. De købte i 2013 kundekartoteket fra det krakkede Tyrkiet Eksperten.

World Ski Awards har delt priser ud siden 2013, og afstemningen kører årligt fra juni til september.

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz