Fine restauranter i lufthavne

Det gælder for eksempel TV-stjernekokken Gordon Ramsay, der har satset på London Heathrow med restauranten Plane Food, skriver jp.dk.

 

Køkkenchef Mark Ladner, som driver restauranten Del Postos har i New Yorks JFK Lufthavns terminal 5 åbnet restauranten AeroNuova med italienske specialiteter, mens O’Hara i Chicago har fået køkkenchefen Rick Bayless til at åbne to restauranter med mexicansk mad.

 

Lufthavnen i Stuttgart kan byde  på et måltid i restauranten Top Air, som er Michelin-belønnet og i Genèves Lufthavn har to køkkenchefer, som begge har fået Michelin-stjerner, sammen åbnet restaurant Altitude. Beijing Lufthavn har Langham Place, kendt for sine specialiteter. Restaurant Cafe Vue i Melbourne Lufthavn byder på et glas boblende vin og en lille madkasse med fire små retter. LAX Lufthavn har på restaurant Encounter frisk salat og retter med øko-kyllinger.

 

Skrevet af Flemming Juul