Finnair åbner syvende destination i Kina

I tråd med Finnairs vækststrategi øger flyselskabet med en helårsrute til Nanjing i Kina fra maj 2018. Med den nye rute øger Finnair sin tilstedeværelse i det nordøstlige Asien.

Den nye rute mellem Helsinki og Nanjing afgår tre gange om ugen i løbet af sommeren og to gange om ugen til vinter med en Airbus A330. Flyvningerne har gode forbindelser fra Billund og København.

”Fra Danmark ser vi en kraftig vækst og efterspørgsel efter vores hovedmarkeder Thailand, Japan og Kina. Vores nye rute til Nanjing passer perfekt i vores sortiment. Takket være nye afgange til Asien, bl.a. til Bangkok, tilbyder Finnair sine rejsende flere valg end nogensinde”, siger Robert Lönnblad, Skandinavienchef hos Finnair.

Finnair har øget antallet af passagerer i august til Asien med 18,3%), over Nordatlanten med 9,1% og til Europa med 11,5% i forhold til samme periode 2016. I alt fløj 1.080.800 passagerer (+10,1%) i august med Finnair.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.