Finnair og Czech udvider samarbejde

FIN Airbus A330 New 05 RGBLUFTFART: Nyt codeshare-samarbejde giver kunderne op til tre daglige forbindelser mellem Helsinki og Prag.

Finnair og Czech Airlines er medlem af hver sin alliance – Oneworld og SkyTeam – men det forhindrer ikke de to selskaber i at samarbejde. Nu udvider selskaberne deres eksisterende codeshare-samarbejde for at give bedre forbindelser mellem Helsinki og Prag og videre til andre destinationer.

Fra torsdag blev Finnairs AY-kode føjet til Czech Airlines flyvninger mellem Helsinki og Prag, samt selskabets flyvninger mellem Prag og Ostrava i Tjekkiet, Košice i Slovakiet og Bukarest i Rumænien. Czech Airlines OK-kode er allerede inkluderet på alle Finnair-fly mellem Helsinki og Prag.

“Vi er glade for at udvide vores eksisterende samarbejde med Czech Airlines. Disse codeshares giver forbedrede forbindelser og flere valgmuligheder for Finnairs kunder, og udvider rækkevidden af ​​Finnairs netværk,” siger Mikko Turtiainen, Vice President, Global Sales, Finnair.

Med det udvidede ​​codeshare-samarbejde kan de to selskaber fra den kommende sommersæson tilbyde op til tre forbindelser dagligt mellem Prag og Helsinki. Desuden får Czech Airlines kunder også bedre forbindelser til de fire destinationer Oulu, Rovaniemi, Turku og Vaasa.