Finnair til Chicago

usa, illinois, chicago, blues musik

Chicago blues.

FLYSELSKABER: Efter Oneworld-partneren American Airlines er stoppet med at flyve sæsonrute til Chicago, begynder Finnair nu selv at flyve til byen med tre fly om ugen fra juni til oktober.

Næste sommer åbner Finnair sæsonrute til Chicago fra 13. juni til 17. oktober. Det bliver tre ugentlige afgange fra Helsinki med Airbus A330, mandage, tirsdage og lørdage.

Finnairs Chicago-rute omfattes af det transatlantiske samarbejde med Oneworld-partnerne British Airways, Iberia, American Airlines og American-ejede US Airways.

Chicago er et flytrafikalt knudepunkt for bl.a. American Airlines; dermed kan Finnairs passagerer få codeshare-forbindelser videre til destinationer over hele USA, f.eks. San Francisco og Los Angeles.

“Chicago er en fantastisk tilføjelse til vores sommer-destinationer med masser af efterspørgsel fra Nordeuropa, og Finnairs tidsplan giver mulighed for smidige forbindelser til Chicago fra hele Europa og endda Asien,” siger Petri Vuori, Finnairs salgsdirektør.

Chicago er den største by i det midtvestlige USA og et global knudepunkt for business, fritid og kunst, oplyser Finnair.

Finnair har tidligere oplyst, at Athen, Dublin, Malta og Split bliver nye sommerdestinationer i 2015.